Blanda vatten, salt, sesamolja och neutral olja i en kastrull. Låt blandningen koka upp.
Väg upp mjölet i en bunke. Tillsätt det kokande vattnet och rör om till en smidig deg som släpper från bunken.
Rulla degen till små bollar som väger ungefär 18 g. Använd gärna dubbla handskar då degen är väldigt varm.
Rulla bollarna i lite sesamolja så undviker du att degen bildar en hinna.
Pressa bollarna i en tortillapress mellan två smörpapper.
Lägg den första pannkakan vid sidan på nya smörpapper och pressa nästa boll.
Pensla pannkakorna med lite sesamolja. Lägg den som du sparade ovanpå den du nyss pressade (direkt mot varandra) och pressa dem en gång till tillsammans.
Förvara pannkakorna med smörpapper mellan så att de inte fastnar i varandra. Du kan spara pannkakorna i kylskåpet i upp till 1 vecka.
Vid servering steker du pannkakorna på båda sidorna i en stekpanna.
När det blir dags att äta separerar du pannkakorna försiktigt så att ena sidan av pannkakan är krispiga medan andra sidan är lite mjukare. Det gör pannkakorna mer flexibla och enkla att fylla med god topping.