Kocken Markus Aujalay håller masterclass och visar dig steg för steg hur du gör för att briljera och lyckas i köket.
6:34
Markus visar oxfiléns olika delar och till vilka rätter du använder dem. Han visar också hur man gör ett fluffigt och alldeles fantastiskt gott vitlökssmör att servera till.
5:34
Se och lär när Markus visar hur du filéer röding och tillagar den på två olika sätt - smältande god i ugn och krispigt stekt i panna.
4:49
Markus lagar den lite bortglömda men väldigt goda rätten Biff Strindberg - panerad biff med lök, ägg och senap.
7:02
Hur får man till den mustiga och indiska kryddblandningen garam masala? Spela klippet och se Markus gå igenom valet av kryddor, rostning, mixning och kryddblandningens olika användningsområden.
3:58
Blomkål är en fantastisk grönsak med många användningsområden. Här visar Markus i sin masterclass hur man gör couscous av den.
5:48
Förhöj smaken på din fisksoppa eller fiskgryta med egenkokt fiskfond. Spela klippet och se hur du gör. Dessutom visar Markus hur du gör den sydfranska saffranssåsen rouille att servera till fiskrätter.
6:32
Markus går igenom tekniken för att öppna pilgrimsmusslor och visar två olika sätt att tillaga dem på.
För en ännu bättre Play-upplevelse, använd dessa ikoner i spelaren: