Romantisk trerättersmeny med vintips
Förrätt: Gratinerade havskräftor
Börja middagens med en lyxig förrätt med krasse- och vitlöksgratinerade havskräftor serverade med ett örtigt potatisstomp med brynt smör. Lyxigt och gott! Här hittar du receptet!
Catarinas vintips:
Côtes du Rhône Blanc, Frankrike
Nr 71947, 149 kr
Huvudrätt: Oxfilé med potatisros och grönpepparsås
En klassisk rätt med romantisk tvist! Perfekt stekt oxilfé, en vacker potatisros och en smakrik grönpepparsås som gärna får serveras med ett fruktigt och smakrikt rödvin. Receptet hittar du här!
Catarinas vintips:
Catena, Paraje Altamira Malbec, Argentina
Nr 95738, 179 kr
Efterrätt: Mandelkaka med brynt smör
Avsluta middagen med Catarinas populära mandekaka med brynt smör och flingsalt tillsammans med ett pärlande och bärigt dessertvin. Här är receptet!
Catarinas vintips:
Brachetto d´Acqui, Braida, Italien
Nr 6260, 125 kr