Romantisk trerättersmeny med vintips - förrätt

Romantisk trerättersmeny med vintips

Bjud din älskling på en romantisk trerättersmiddag! Med Catarina Königs lyxiga rätter och goda vintips kommer du garanterat imponera på din käresta. Inled kvällen med havskräftor, servera sedan oxfilé med potatisros och avsluta med en saftig mandelkaka. Här hittar du recepten och Catarinas bästa vintips till rätterna!

Förrätt: Gratinerade havskräftor

Förrätt gratinerade havskräftor med vintips
Börja middagens med en lyxig förrätt med krasse- och vitlöksgratinerade havskräftor serverade med ett örtigt potatisstomp med brynt smör. Lyxigt och gott! Här hittar du receptet!

Catarinas vintips:
Côtes du Rhône Blanc, Frankrike
Nr 71947, 149 kr

Huvudrätt: Oxfilé med potatisros och grönpepparsås

Huvudrätt oxfilé med vintips
En klassisk rätt med romantisk tvist! Perfekt stekt oxilfé, en vacker potatisros och en smakrik grönpepparsås som gärna får serveras med ett fruktigt och smakrikt rödvin. Receptet hittar du här!

Catarinas vintips:
Catena, Paraje Altamira Malbec, Argentina
Nr 95738, 179 kr

Efterrätt: Mandelkaka med brynt smör

Efterrätt mandelkaka med dessertvin
Avsluta middagen med Catarinas populära mandekaka med brynt smör och flingsalt tillsammans med ett pärlande och bärigt dessertvin. Här är receptet!

Catarinas vintips:
Brachetto d´Acqui, Braida, Italien
Nr 6260, 125 kr