En middagsmacka som har allt - krämig stuvning, krispigt bröd, söt karamelliserad lök och skön syra från den picklade rödlöken. Här hittar du recept på picklad rödlök >>
Ansa svampen, dra isär den med fingrarna. Fräs svampen i en het panna i generöst med matfett. Salta och peppra.
Tillsätt sojagrädde och misopasta. Låt reducera till krämig konsistens.
Vänd i plockade timjanblad och cannellinibönor, smaka av med salt och nymalen svartpeppar.
Skala och strimla löken. Stek löken på medelhög värme i matfett i en stekpanna tills den är mjuk, glansig och karamelliserad. Tillsätt vatten, socker och soja, rör om ordentligt. Smaka av med salt.
Skär surdegsbrödet i snygga skivor. Hetta upp matfett i en stekpanna och stek brödet på båda sidor tills det är gyllene rostat.
Skeda på den krämiga svampstuvningen på bröden, toppa med karamelliserad lök, mâchesallad, picklad rödlök och lite färska timjanblad.