Elisabeth Johansson och Johan Sörberg från juryn i Hela Sverige bakar visar hur du lyckas med några av deras favoriter.
0:34
Det är inte helt enkelt, men Elisabeth Johansson berättar hur den går att rädda.
0:51
Johan Sörberg och Elisabeth Johansson guidar till de perfekta stuvorna. Rätt temperator är nyckeln!
01:19
Johan och Elisabeth visar hur du gör den klassiska franska mandelkakan med kallvispad maräng.
05:57
Johan delar med sig av tekniker och tips på hur du lyckas med att sätta en surdeg och hålla den vid liv.
01:33
Elisabeth och Johan visar hur du gör det klassiska sicilianska bakverket i form av rör fyllda med en söt och smakrik ricottablandning.
02:41
En klassisk fransk dessert med flamberade små dessertpannkakor - men inte helt lätt att göra perfekta. Elisabeth och Johan guidar dig genom stegen!
01:49
Milanostången är en klassiker på svenska kakfaten. Elisabeth och Johan visar hur du gör!
För en ännu bättre Play-upplevelse, använd dessa ikoner i spelaren: