Potatisbullar med lax, crème fraîche och picklad rödlök

Potatisbullar med lax, crème fraîche och picklad rödlök

8 ingredienser

20 min

Den perfekta förrätten eller tilltugget som är enkel att göra när du bara stoppar in potatisbullarna i ugnen. Imponera på gästerna när det är dags för helg eller fest!

Felix Potatisbullar
Potatisbullar felix ny produkt

Felix Potatisbullar

Klassiska potatisbullar från FELIX , gjorda på 100% svensk potatis från utvalda odlare.

Läs mer

Ingredienser

portioner
  • 4 Felix Potatisbullar
  • 150 g rökt lax
  • picklad rödlök (eller fint hackad rödlök)
  • crème fraîche
  • dill
  • citron
  • salt
  • peppar

Gör så här

  1. Tillaga potatisbullarna enligt anvisningarna på förpackningen.
  2. Lägg på en skiva lax, en klick creme fraiche och picklad rödlök (eller vanlig rödlök) på varje potatisbulle. Salta och peppra efter smak och servera med lite skivad citron.
TIPS!
Felix tipsar!
Paj med spenat, feta och soltorkade tomater

Felix tipsar!

4 goda veggieluncher att testa!

Läs mer