Koka upp vattnet med buljongen. Skiva ingefära, chili och vitlök och låt det koka med buljongen i ungefär 10 minuter.
Hacka salladslöken i trevliga, lite större bitar. Bryt svampen i mindre bitar.
Lägg äggen i kokande vatten och koka exakt sju minuter och spola dem i kallt vatten.
Stek svampen på hög värme i rapsoljan tills den är gyllene. Skiva silkestofun i mindre tärningar.
Sila buljongen, häll den i en ny kastrull och låt den koka upp igen. Tillsätt sojan och sesamoljan.
Tillsätt nudlarna i den kokande buljongen och låt dem koka i fyra minuter. Tillsätt salladslöken, böngroddarna och ta kastrullen från värmen. Tillsätt misopastan och rör runt. Lägg i tofun.
Dela äggen i halvor och plocka koriandern. Lägg spenaten i botten på skålarna och häll upp soppan.
Toppa med ägg, den stekta svampen, koriander och svarta sesamfrön.