Härliga småpizzor utan kolhydrater med en deg gjord på fiberhusk som finns att köpa i välsorterade hälsokostaffärer. Degen blir krispig och god och pizzorna kan ätas både kalla och ljumma.
Receptet kommer från boken GI Gourmet.
Olika pålägg
- Grönmögelost, päronskivor och valnötter
- Chèvreost, kokt rödbeta, ruccola och pinjenötter
- Pesto, ruccola, parmaskinka och pinjenötter
- Färskost, salami, tomat, champinjoner och gröna oliver
- Färskost med pepparrot, rökt lax, rom, sallad och gräslök
- Färskost med vitlök, scampi och sallad
- Smörstekta kantareller, lök, parmesanost och sallad
Här hittar du fler bra bufférätter
Marinerad fläskfilé med citron- och kaprismarinerade tomater
Vit bönsallad med pesto, korv och mozzarella
Bulgursallad med rödbetor
Frasiga persikorutor med mascarponecrème