Fredagkväll med mat, vin och musik
Efter prisbelönta storsäljarna Håkan LarssonsVin & Mat (2003) och Håkan Larssons Vin och Fest(2008) kommer nu Håkan Larssons Fredagkväll med mat och vin. Konceptet är enkelt och självklart: att förgylla veckans bästa kväll.
Metoden:
• Middag på en halvtimme
• Perfekt vin därtill runt hundralappen.
I Fredagkväll med mat och vin bjuder Håkan Larsson intebara på recept och förslag på vad du ska ha i glaset. Han skriveräven personliga kommentarer och tipsar om variationer och berättarom ingredienser i receptet. Och det kanske bästa av allt, du fårhans matlagarmusik som skapar rätt fredagsstämning!
Boken innehåller ett 60-tal recept där maten inte får vara förkrånglig eller tidskrävande, ingredienserna ska kunna köpas på vägfrån jobbet - och på Systemet ska vi kunna gå direkt till rätthylla och köpa ett vin som passar till utan att bli ruinerade.