Danyels smaker från Provence
Följ med till Provence, där kullarna doftar av vild rosmarin och timjan. Här finns stjärnkockens bästa recept på mustiga grytor, lätta fiskrätter och härliga efterrätter.
Till vardags hittar man Danyel Couet i ett av Sveriges främsta restaurangkök, på F12 i Stockholm. Han lagar naturligtvis även mer än gärna när han är ledig. I Mina smaker från Provence bjuder han på de rätter han ofta lagar hemma med familjen. Mat från Medelhavet som smakar sol och värme och som är enkel att laga.
Boken är paketerad på ett nytt sätt, den är försedd med ringpärm och kan enkelt ställas bredvid spisen och varje recept har en egen sida. De vackra bilderna är tagna av David Loftus.
Kokboken ingår i serien Mästerkockarna vid din spis där även Stefano Catenaccis Mitt goda Toscana ingår. Det kommer fler böcker i samma serie, bland annat med Melker Andersson och Markus Aujalay.