Så gör du godaste påsktårtan – Teas 3 bästa tips
Så lyckas du med den perfekta moussetårtan:
1. Kyl moussetårtan för bästa resultat
Montera tårtans olika delar och ställ hela moussetårtans "kropp" i kylen över natten. Frys den sedan medan den är kvar i tårtringen innan du börjar dekorera. Då blir den lättare att hantera och blir enkel att få riktigt fin.
Hela receptet på Teas moussetårta hittar du i lektion 7 i onlinekursen
2. Den perfekta ytan
Var generös med din glaze och snåla inte. Täck hela tårtan ordentligt och stryk försiktigt bort överflödet i efterhand. Då får du en riktigt fin tårta som blir jämnt täckt.
32 gradig glaze och fryst tårta: då blir tårtan perfekt! –Tea Malmegård
Hur du gör en perfekt glaze hittar du i lektion 7 i Teas tårtkurs
3. Knyt ihop tårtans innehåll med dess dekoration
Dekorera moussetårtan med det som du har inuti tårtan. Då knyter du ihop hela bakverket och gästerna ser direkt vilka smaker de kan förvänta sig av tårtan.
Se fler tips och få mer inspiration på hur du bakar och dekorerar drömtårtor i Teas tårtkurs
Alla recept och tips på hur du bakar tårtor finns i Teas tårtkurs som du kan köpa här