Pauls 3 tips - så lyckas du med rotsellerin
Här har vi samlat Pauls bästa tips på hur du använder rotsellerin i din matlagning. Se fler tips och ta del av underbara recept i Pauls onlinekurs.
1. Ta vara på HELA rotsellerin
De smakrika, nästan parfymiga, rötterna. De fräscha bladen och blasten (som persilja eller stjälkselleri) och självaste roten (söt och fyllig). 3 olika smaker i en och samma grönsak. Fiffigt!
2. Rotsellerins bästa smakkombinationer
Kombinera rotfrukten med smaker som tryffel, smör och syra. De gifter sig otroligt bra! Sötma däremot, det har den redan gott om.
3. Enkel att tilllaga
Baka hel i ugn tillsammans med en kvist rosmarin och smör. Enkelt och gott!
En grön lyxmiddag - Testa Helbakad rotselleri med slungade rötter och krispig sallad. Receptet hittar du i Paul Svenssons gröna kurs - så lyckas du med grönsaker.