Meny
Recept
Kockar
Dryck
TV-program
Play
Hem & Kök
Trädgård
Plus
Kurser
Sök
visa meny för konto
Därför har höbalarna bytt färg i år
Poon berättar varför vissa höbalar är rosa.
Mer från Poons köttskola
Artikel
”Instinktivt ville jag bara fly”
Nors köttfärs
Nors gård
1 h
Artikel
“Mat är inte bara mat”
Artikel
“En tredimensionell smak”
Artikel
“Allt vi gör är en helhet”
Artikel
Poon om styckdetaljen skinka
Artikel
Poons köttskola om lamm
Crispy beef
Filip Poon
30 m
Artikel
Poons köttskola om fläskkarré
Artikel
Varför ska man välja vakuumförpackat kött?
Artikel
Poon om styckdetaljen grissida
Hemgjord köttfond
Filip Poon
3-4 h
Möra lammracks med lökpuré
Filip Poon
1 h
Artikel
Del 4: visste du att...
Lammgryta från Bessinge
Bessinge gård
1 h
Artikel
“Gården är en helhet, allt hänger ihop”
Artikel
“Det borde finnas ett bäst-efter-datum”
Artikel
“Det blir enfald istället för mångfald”
Lammlägg med ratatouille
Filip Poon
1 + 8 h
Artikel
Tänk om vi haft fler får betandes i våra parker
Charktallrik för två
Tolånga gård
15 m
Artikel
“Hängmörning är överskattat”
Artikel
“Vi visste inte riktigt vad vi gav oss in på”
Artikel
Ann och Tomas gård har egen krog och köttbutik
Lammrullad med björkblad
Filip Poon
1 h + 8 h
Högrevsgryta med rotselleri och inlagd lök
Filip Poon
30 m + 8-12 h
Bräserade grislägg
Filip Poon
30 m + 8 h
Klibbiga revben
Filip Poon
1 h 30 m
Artikel
Svenska folkets 10 charkfavoriter – här är hela listan!
Artikel
”Korna skingras och fram träder tjuren. En bjässe!”
Rostbiffmacka med hemgjord majonnäs, rostad lök och gurka
Filip Poon
2 h
Skinkstek från Äs
Äs gård
Dagnys kassler
Filip Poon
30-40 m
Artikel
Bondens bästa tips om kött - “lite ädelost i såsen gör susen”
Artikel
“Man blir aldrig besviken på griskött”
Långkokt grissida
Filip Poon
1 + 8 h
Artikel
Jeanette Elander - från vd till köttbonde
Artikel
På med nytvättade stövlar för grisbesök
Flankstek med gremolata och rucola
Filip Poon
20 m
Artikel
Filip Poon träffar världens sötaste gris
Artikel
Del 3: Visste du att...
Nysäters stek i lergryta
Nysäter gård
2 h
Fläskkarré med fänkål, äpple och yoghurtdressing
Filip Poon
30 m
Artikel
“Köttet ska alltid spela huvudrollen”
Artikel
“Det ska vara gott hela vägen in i hjärtat”
Artikel
“Kalvarna ger så mycket glädje tillbaka”
Artikel
Därför har höbalarna bytt färg i år
Artikel
Del 2: Visste du att...
Artikel
Filip Poon döper en tjur till Mat-Tina
Artikel
Poon åker traktor för första gången
Hamburgare på falukorv
Filip Poon
30 m
Artikel
Grisbondens bästa tips om kött
Artikel
“Jag kan snacka hur länge som helst om hur rolig en gris är”
Artikel
Filip Poon testar på livet som grisbonde
Artikel
Anders griskött är exceptionellt
Artikel
"Den här grisen döper jag till Tina"
Artikel
Dax igen att ta på sig stövlarna
Artikel
Visste du att...
Artikel
"De bits inte då?"
Artikel
Tittis bästa tips om kött
Grindtorps köttbullar med mandelpotatismos och rårörda lingon
Grindtorps gård
45 m
Helstekt entrecôte med löksky
Filip Poon
1 h
Artikel
”Fler borde upptäcka högrev – det är som vardagsentrecôte”
Artikel
Två kor i 40-årspresent – nu är hon köttbonde
Artikel
Jag ska ut på äventyr!