Grilla perfekta hamburgare
Enkla tips för bättre burgare
- Mer fett i färsen!
Försök hitta färs med fettprocent på 20-30% (många butiker kan mala färs efter dina önskemål). Du kan även finhacka ner lite bacon i vanlig nötfärs för att få den fetare - då får du lite härlig smak och sälta på köpet!
- Rör försiktigt
Om du knådar och rör för mycket i köttfärsen kan du få en torrare biff som resultat. Forma hamburgerfärsen luftigt och försiktigt så håller den sig saftig! Lite salt och peppar bara, sen kan du lägga mer bett i dressing och tillbehör om du vill.
- Välj bröd med kärlek
Ett riktigt gott hamburgerbröd kan göra hela skillnaden så glöm inte att välja denna ingrediens med omsorg. Eller baka själv! Recept här >> Det är gott att grilla brödet lite hastigt också, men tänk på att det snabbt blir kolbulle av alltihop...
Skrolla ner för recept på klassiska burgare, fiskburgare, vegetariska och sist av allt - de oslagbara tillbehören!